S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 99 Kč
skladem
naše cena 99 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 165 Kč
skladem

KONTAKTY

Vinitor s.r.o.
Zahradní 729
Ratíškovice
tel: 511 117 859
obchod@vinitor.cz
https://www.facebook.com/vinitor.cz

» Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů a dat

 

Společnost Vinitor s.r.o., její dceřinné společnosti Dobrá Vinice, a.s., DV Promotion, s.r.o. a Vinařství Pod Chlumem s.r.o. mohou zpracovávat, skladovat a využívat údaje o svých zákaznících a návštěvnících internetových stránek.

 

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Údaje, které shromažďujeme slouží výhradně k poskytnutí či doručení vyžádané služby či produktu a marketingovým účelům. Kupující závaznou objednávkou, uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího. Kupující má právo požádat o informaci, jakými údaji společnost disponuje, právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Tyto informace lze získat na základě písemné žástosti zákazníka doručené poštovní formou, případně prostřednictvím datové schránky. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. K informacím mají přístup pouze Osobní údaje zákazníků dodavatel nepředává žádné další osobě. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží.

 

Shromážděné údaje mohou obsahovat vaše jméno a příjmení, titul, název vaší společnosti nebo organizace, kontaktní e-mail a telefon, adresu do práce nebo domů, informace o vaší pozici v zaměstnání a informace o vašich objednávkách a obchodech. Internetové stránky provozované společností Vinitor s.r.o. a jejími dceřinnými společnostmi mohou shromažďovat určité informace o návštěvě uživatelů, například název poskytovatele internetových služeb a adresu IP, pomocí které se tito uživatelé k internetu přihlašují, datum a čas jejich přístupu na daný web, navštěvované stránky, dotazy zadané při vyhledávání, otevřené dokumenty či internetovou adresu, ze které se uživatelé přímo připojili. Tyto informace slouží ke zlepšení těchto webů, jejich správě a analýze trendů.

 

Newsletter

Zadáním své emailové adresy potvrzuji, že souhlasím se zasíláním informací o novinkách a akcích. Zasílání informací lze kdykoli zrušit, návod je uveden v zápatí každého emailu. Emailová adresa bude sloužit výhradně k výše zmíněnému účelu a nebude v žádném případě poskytnuta třetí straně.